Rakentamisen ammattilainen

Rakennuspalvelu NikRa Oy on uudisrakentamisen ja remontoinnin monipuolinen ammattilainen.

Rakennuspalvelumme

Tiesitkö, että sinulla voi olla oikeus kotitalousvähennykseen kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi tekemistänne remonteista?
Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Uudisrakentaminen

Haaveena harjakaiset

Talon pystyttäminen on syytä jättää ammattilaiselle onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi ja vahinkojen välttämiseksi. Pystytyspalvelumme kautta saat kaiken tarvitsemasi kerralla, sillä meillä on rautaiset ammattilaiset ja hyvä yhteistyökumppaneiden verkosto. Talon pystyttämiseen tarvitaan tarkkaa työskentelyä, jotta talon rakenne on kestävä ja turvallinen. Pystyttäminen vaatii myös tiivistä yhteistyötä eri ammattilaisten välillä, jotta talon eri osat ja järjestelmät saadaan asennettua oikein ja toimimaan yhdessä. 

Perustustyöt

Panosta perustukseen

Talon perustustyöt ovat erittäin tärkeä vaihe rakennusprosessissa, sillä niiden on tarkoitus tukea koko talon painoa ja varmistaa sen vakaus. Perustustyöt ovat myös yksi rakentamisen kalleimmista vaiheista, joten niiden suunnittelu ja toteutus on tehtävä huolellisesti. Kaikkien perustustöiden on tapahduttava tarkasti maaperän ominaisuuksia ja kuormituksen vaikutuksia silmällä pitäen. Siksi on tärkeää käyttää ammattitaitoisia perustusten toteuttajaa, joka varmistaa perustusten laadukkaan toteutuksen ja kestävyyden.

Hirsirakentaminen

Sisä- ja ulkotiloihin

Hirsitalojen rakentaminen on kestävää ja ekologista, sillä puu on uusiutuva luonnonvara. Hirsitalot ovat myös hyvin energiatehokkaita, sillä puu eristää hyvin ja pitää sisäilman lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Hirsirakentaminen vaatii erikoisosaamista ja -työkaluja, jotta hirsirakennuksesta saadaan kestävä ja turvallinen. Tämän vuoksi hirsirakentaminen on ammattilaisten toteuttama työ. Hirsiä käytetään myös sisustuksessa, esimerkiksi hirsiseinät ja -katot ovat suosittuja sisustuselementtejä. 

Hallit ja liiketilat

Kokonaisuuksien hallintaa

Rakentaminen ja suunnittelu liiketilojen ja hallien osalta voi olla monimutkaista ja vaativaa, sillä nämä tilat tulee toteuttaa tarkasti niiden käyttötarkoituksen ja käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Tilojen tulee olla turvallisia, toimivia ja esteettisesti miellyttäviä. Myös tilan ilmanvaihto, valaistus ja lämmitys ovat tärkeitä tekijöitä tilan toimivuuden kannalta. Meillä on kokemusta monentyyppisten projektien ratkaisuista ja toteutuksesta. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, huolellisesti sekä kustannustehokkaasti

Remontit ja piharakennukset

Lisää asumismukavuutta

Remonttipalveluiden käyttö on hyödyllistä, sillä ammattitaitoinen alan yritys suorittaa tilatun työn nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi tunnemme uusimmat trendit ja käytännöt, jotta voimme auttaa asiakasta tekemään parhaat mahdolliset ratkaisut. Tilaa remonttipalvelu meiltä, kun haluat parantaa rakennuksen tai asunnon toimivuutta, ulkonäköä, turvallisuutta tai arvoa. Osaamiseemme kuuluu myös ulkorakentaminen aina terasseista piha-aitoihin. Toteutamme laajoja tai pienempiä projekteja tarpeesta riippuen.

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot